Van der Heem N.V. 

en aanverwante bedrijven - Den Haag, Utrecht en Sneek

 

Home

Historie

ERRES producten

Professionele apparatuur

Solex

ENAF, Indoheem, etc.

Diverse info

Foto's

Logo's

Links

Oproepen en berichten

Sitemap

Verantwoording

ERRES

Dirigenten-Serie

1958

De Dirigenten-Serie bestond uit: 

KY 583 (Super 3), KY 584 (Super 4), KY 585 (Super 5), KY 586 (Super 6) en KY 587 (Super 7).

*

Hieronder een deel van de tekst uit een folder:

 ERRES   is de radio-ontwikkeling weer een stap vooruit !

Erres komt uit met een gloednieuwe collectie radiotoestellen - een collectie die werd gecreerd door ideale samenwerking van technici en vormgevers. 

Z ontstond de Erres radio Dirigentenserie - verrassend in vorm, klank en bediening. Kijk dit boekje maar eens op Uw gemak door - U zult enthousiast zijn en erkennen dat Erres wederom de radio-ontwikkeling een grote stap vooruit is!

U ziet het aan het uiterlijk van elke radio uit deze serie: stijlvolle vormgeving tot in de kleinste details prachtig afgewerkt. Daardoor is een Erres radio een juweeltje in Uw huiskamer!

U hoort het aan de sublieme klankweergave, de perfecte ontvangst, ook van verafgelegen stations. Elke keer dat U Uw Erres aanzet, jaar in - jaar uit, iedere dag een genot om naar te luisteren....

De dirigentschaal: een unieke Erres-vondst.

En druk op de knop "spraak"en Uw Erres schakelt automatisch over op een perfecte spraakweergave. En druk op de knop "jazz" en wr schakelt Uw toestel automatisch om, n op een volle en warme weergave van lichte muziek. En druk op de knop "dirigent" en het wonder openbaart zich! N bent U zlf dirigent. Nu kunt U naar hartelust het orkest "bespelen", Uw lievelingsinstrumenten naar voren halen en genieten van een volle klank rijkdom.

En.... voor een volmaakt zuivere afstemming: de magische band, waarmede U ragfijn kunt afstemmen. Kristalhelder ontvangt U zenders, vaak honderden kilometers ver -  .... Uw Erres kent geen afstanden!

Natuurgetrouwe weergave, een prachtige klank .... inderdaad: elke keer dat U Uw Erres aanzet, zult U zeggen: ....

dit is pas radio, dit is ERRES radio !

.

  

*

VDH